Mastodon
@Milwaukee Bucks

YAZIN EN BÜYÜK TAKASI! Cedi Osman, Antetokounmpo, Bulls, Bucks | Merkez Grubu | NBA Game Time



NBA Game Time’ın yeni bir bölümüne hepiniz hoş geldiniz. Ali Konavic ve Murat Murathanoğlu, NBA’de Merkez grubu takımlarının off-season döneminde yaptığı hamleleri, takımların 2022-23 NBA sezonundaki potansiyellerini ve bu yaz yapılan önemli takasları değerlendirdi.

#MuratMurathanoğlu #NBA #NBAGameTime

00:00 NBA Game Time
00:36 Şampiyonların Atıştırmalığı Pringles
01:57 Merkez Grubu Takımı İncelemeleri
02:01 Chicago Bulls
13:10 Cleveland Cavaliers ve Mitchell takası
25:43 Detroit Pistons
33:20 Milwaukee Bucks
43:05 Indiana Pacers

NBA Digitale kanalına hoş geldiniz. Ali Konavic ve Murat Murathanoğlu, NBA Game Time programının yeni bölümünde NBA’de Merkez grubunda yer alan takımlarını yorumladı. Merkez grubunda yer alan takımlar şu şekilde:

Chicago Bulls
Cleveland Cavaliers
Detroit Pistons
Milwaukee Bucks
Indiana Pacers

NBA Game Time programında ilk olarak Chicago Bulls takımının kadrosu, yaz ayında yapılan hamleler ve gelecek sezonki beklentiler değerlendirildi. DeMar DeRozan, Zach LaVine ve Nikola Vucevic üçlüsünün başrolde olduğu Bulls takımı yaz aylarında rotasyonunu tecrübeli guard Goran Dragic ile güçlendirdi. Goran Dragic, geçtiğimiz sezon son olarak Brooklyn Nets formasını terletmişti.

Merkez grubunda değerlendirilen bir diğer takım ise milli oyuncumuz Cedi Osman’ın da formasını giydiği Cleveland Cavaliers oldu. Cavaliers, yaz aylarında çok önemli bir hamleye imza atarak Utah Jazz yıldızı Donovan Mitchell’ı takasla kadrosuna kattı. Cleveland ekibinde Lauri Markkanen ve Colin Sexton gibi isimler ise takasla Utah Jazz’in yolunu tuttu. Ayrıca Cleveland Cavaliers’ta temsilcimiz Cedi Osman’ın ismi son dönemde Phoenix Suns ile olası bir takasta anılmaya başlandı. Amerikan basınında çıkan haberlere göre Phoenix Suns ve Cleveland Cavaliers, içinde Jae Crowder ve Cedi Osman’ın yer aldığı bir takas için görüşme yapıyor.

Geçtiğimiz sezon 1 numaralı draft seçimini yaparak Cade Cunningham’i kadrosuna katan Detroit Pistons, bu draftta da 2 lotarya seçimi yaptı. Beşinci sıradan Jaden Ivey’i draft eden Detroit Pistons ekibi, 13. sıradan ise Jalen Duren’i seçti. Ayrıca Detroit takımı, son olarak Utah Jazz forması giyen veteran forvet Bojan Bogdanovic’i de rotasyona ekledi.

2021 NBA şampiyonu Milwaukee Bucks ise Giannis Antetokounmpo ile ikinci NBA şampiyonluğunu hedefliyor. Geçtiğimiz sezon play-off’larda Boston Celtics’e boyun eğen Milwaukee, tecrübeli oyuncu Joe Ingles ile rotasyonunu genişletmek adına bir hamle yaptı.

NBA Game Time programının yeni bölümünde son olarak ise koç Rick Carlisle ile tanking yapması beklenen Indiana Pacers ele alındı. Pacers’ta Myles Turner ve Buddy Hield’ın isimleri, Los Angeles Lakers ile olası bir takasta anılıyor.

🙏 NBA Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın!
👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.

📱 #NBADigitale​ sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.

➡️ https://twitter.com/NBAdigitale

NBA Digitale, Türkiye’nin yepyeni bağımsız online NBA kanalı ve bir Sports Digitale projesidir.

19 Comments

  1. 35:18 aslında Murat abi doğru söylüyordu. Jordan 88 sezonunda hem MVP hem de DPOY olmuştu. Bir anda kendini değiştirdi niyeyse 😀

  2. İzleyince zaten beğeniyorum ama izlemeden attım beğeniyi yine👌🏻çok iyi

  3. Çok güzel program.Murat Murathanoğlu bizim kuşağa basketbol yorumculuğunu öğreten adamdır ! Nba ye bakış açımızı değiştirmiştir 👏👏👏

  4. Murat Murathanoğlu 'the goat' bir çok kişiyle program yaptı.Ama goatın yanına en yakışan robin sensin Ali Kanoviç seni de seviyoruz

Write A Comment