Mastodon
@Denver Nuggets

NIKOLA JOKİC VE DENVER NUGGETS NELER YAPABİLİR? Tamamı @NBA Digitale'da! | NBA Game Time



NBA Game Time, yeni sezonunun ikinci bölümü ile NBA Digitale kanalında yayında! Yeni kanalımız NBA Digitale’a aşağıdaki linkten abone olabilirsiniz:
➡️ youtube.com/channel/UCmmYPA9LPYT5mtdX…

#nbagametime #nikolajokic #nba

Sports Digitale’ın yeni projesi NBA Digitale’da birbirinden farklı NBA içerikleri yer alacak. Sevilen içeriklerimiz NBA Game Time, NBA Show Time’ın haricinde canlı yayınlar, teknik ve taktik ayrıntılara dair içerikler ve çok daha fazlası NBA Digitale kanalında olacak.
🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉 https://bit.ly/2FEMOz5​​​

👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.

📱 #SportsDigitale​ sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.

➡️ https://twitter.com/SportsDigitale​
➡️ https://instagram.com/SportsDigitale​

Sports Digitale, dijital dünyanın spor kanalı olarak sporun ve YouTube’un ruhuna uygun şekilde hem taraflı hem tarafsız ancak her zaman sporla ilgili yeni nesil yayınlar yapan bir YouTube kanalıdır.

Kendine özgü, dinamik, eğlenceli ve güncel haber odaklı içeriklerle oluşturduğumuz programları taraflı-tarafsız yorumcular eşliğinde sporseverlerin beğenisine sunan Sports Digitale kendi alanında en önde gelen medya kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.

Write A Comment