Mastodon
@Sacramento Kings

Cedi Osman’ın Sacramento Kings maçı performansı | 10.11.2022



Cedi Osman Highlights vs Kings

Sacramento Kings – Cleveland Cavaliers

#cediosman

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

13 Comments

  1. o tek top kaybini da kötü yerde yapmis. ama kendine olan güveni cok iyi gözüküyor. insallah daha fazla süre alip, degerlendirir.

  2. adama top kullandırmıyorlar süresi bayağı düştü 5 kişiyle maç oynuyorlar 2 maçtır bu yüzdende yenilmeye başladılar. eskiden takım oynu oynuyorlardı 9-10 kişiden yararlanıyorlardı şimdi 5 kişiyle maç çıkarmaya başladılar.

  3. Cavs. koçu bişiler deniyor.Yoksa ofans olarak her takima bi Cedi lazım.Defansta biraz etkisiz old. düşünmüş koch.Bide kritik top kaybı tamda göze batacak bi zamanda gerçekleşmiş.4. periyotta hiç oynatmamış sanırsam.

  4. Garland yokken daha çok top kullanıyor ve 7. Adam olarak oynuyor, Garland dönünce rotasyonda süresi azaldı. Ona rağmen iyi performans vermiş.

  5. Yok ya bu bebede resmen bir cenabetlik var, 02:15 tam iyi bir şey yapacak mutlaka sıçıyor😂

  6. Cavs'ın sistemi çok net ve koç oyunculara bunu benimsetmeye kararlı. Kesinlikle topun Mitchell ve Garland ikilisinde olmasını istiyor, her hücumda topun bunlara değmesini istiyor. 3. çeyreğin sonunda Cedi gereksiz zorlayıp takım momentumunu düşürünce hoca da kesik atmış sanırım, son çeyrek hiç forma vermemiş. Yoksa o ana kadar gayet verimli oynuyormuş. Koç için sezonu kurtarmak bir maçı kurtarmaktan daha önemli bu net anlaşılıyor.

Write A Comment