Mastodon
@New York Knicks

New York Knicks’in Kaderi, Sporda Vegan Beslenme, Tenis ve Moda | MG x Sıkça Sorulan Sorular #13



Sıkça Sorulan Sorular yeni sezonuyla geri döndü!

”Bu video MG reklamlarını içermektedir.”

Spor konusunda bir bilene danışmanız mı lazım? Merak etmeyin, Caner Eler her hafta branş ayırmaksızın aklınıza takılanları yanıtlayacak. Sonraki bölümlerde cevaplanmasını istediğiniz soruları videonun altına yorum olarak bırakabilirsiniz. Keyifli seyirler!

Yeni bölümün soruları şöyle:

00:00 Sıkça Sorulan Sorular
02:00 New York Knicks neden 70’ler ve 90’lar hariç rezalet bir takım?
10:58 Tenis ile moda arasındaki ilişki nereden geliyor?
16:57 Psikolojik rahatsızlıklarla uğraşmasına rağmen başarılı bir kariyere sahip sporcular var mı?
21:14 Sizce sporda vegan beslenme caiz midir?
27:04 Larry Spriggs mi Pete Williams mı?
27:40 Viski mi şarap mı?
27:58 Caner Eler’in İTÜ günlerinde pozisyonu neydi?

#CanerEler
#ArmaganÜkünç
#ErmanYaşar
#SıkçaSorulanSorular

Socrates Dergi’yi diğer sosyal medya mecralarından takip etmeyi unutmayın!

Podcasts ➡️ https://bit.ly/SocratesPodsApple
Twitter ➡️ http://bit.ly/SocratesTwitter
Instagram ➡️ http://bit.ly/SocratesInstagram
Facebook ➡️ http://bit.ly/SocratesFacebook

Tüm yazılar ve abonelik için:

Website ➡️ https://www.socratesdergi.com
Dükkan ➡️ https://socratesdergi.com/dukkan

19 Comments

  1. Vegan beslenen sporcuların performansıyla ilgili şu detay önemli bence: 18-20 yaşlarına kadar et yiyerek beslenip gelişimini tamamlayıp sonra vegan beslenmeye başlamakla, tüm yaşamı veya çocuk yaştan itibaren vegan beslenenin performanslarını kıyaslamak lazım.

  2. Knicks konusunda bir hatayı düzeltmek isterim Kemba Walker yüklü bir kontrata gelmedi yıllık 8 milyon dolara geldi.

  3. Son yıllarda artan fantezi spor oyunlarından sporcular ve kulüpler gelir elde ediyor mu? Sistem nasıl çalışıyor?

  4. Merhaba

    O kadar moda ikonundan bahsettikten sonra bur sorum var.Acaba Caner Bey uzerine giydigi Formalari nereden almaktadir? Ayrice surekli Armagan Beyin Tshirt'lerinden bahsediyorsunuz. Bazilarini gorebilme sansimiz varmi?

  5. Futbolda yere düşen sporcuları rakipleri hatta bazen hakemler bile tutarak kaldırır ama basketbol da asla böyle bir durum yok. Bu davranış farkı neden var?

  6. Sorulara daha kısa cevap versek ama yok. Mental problem dediğinde en başarılı olan Tyson Furry vegan sporcu deyince Nate Diaz anmadan geçmeyiniz

  7. Almancada buna tehlikeli yarim bilgi deniyor. HardRock da Messiburger var, nasil vegan olabilir? vegan bir filosofi bir yasam tarzi sadece beslenme üzeri olan birsey degildir. Bu arada djokovic artik vegan degil. Vegan deniyor ve basariz turnavalar geciriyor, antrönörü verdigi reportagde diyorki ya beslenmeni tekrar degistir yada ben birakiyorum. Sonra djokovic tekrar ete dönüyor. Yane caner abinin 24:50 de söyledigi tam dogru degil.

  8. Vegan ve bunu karşısındaki insanlara dikte edenlere saygım yok. Vegansan vegansın, gidin az ötede ölün, bize bulaşmayın.

  9. Sayın Caner Eler bütün programlarda başkalarının içindeki güç hikayesini anlattı. Bir programda da kendi içindeki güç hikayesinden bahsedebilir mi? Onkoloji kliniklerinde yatan bir sürü insana umut olabilir kendisi

  10. Sadece vegan sporcular ile ilgili yorumları dinledim. Yarısı yalan, yarısı da aşırı yuvarlak konuşarak verilen yanlı ve komik bilgiler. Messi et yemiyormuş falan yürüyün gidin ya saf gençlerin aklıyla oynamayın.

    İnsan omnivor (Hepçil) bir varlıktır, sadece et veya sadece bitki ile hayatta kalabilse de bu durumlar kesinlikle ideal değildir.

  11. Son yıllarda görmesek de Snooker müsabakalarında oyuncuların maç esnasında alkol ve tütün ürünleri kullanma hakkının olduğu efsanesi doğru mudur?

  12. Olimpiyatlarda, ülkelerin kazandığı madalya sayısı nasıl hesaplanıyor? Örneğin takım sporlarında, takim oyuncularının kazandığı madalyaların her biri tek tek mi sayılıyor yoksa takım olarak tek bir madalya kazanıldı olarak mı görülüyor? Bir de yine takım sporlarında, Örneğin basketbolda başarı durumunda takımın oyuncuları ve koç dışında kimlere madalya veriliyor? Yardımcı Koçlar, teknik ekip vb. de madalya alıyor mu? Alıyorlarsa ülke madalya sayısını etkiliyor mu? Teşekkürler.

  13. Neden Los Angeles şehrinin basketbol (Clippers ve Lakers) ve amerikan futbolunda(Chargers ve Rams) iki tane takımı var?

Write A Comment