Mastodon
@Houston Rockets

Aperen Şengün'den Double-Double! 🔥 | Rockets vs Nuggets | 18 Sayı, 11 Ribaund | 1 Aralık 2022



#AlperenŞengün #HoustonRockets #NBA

NBA’de Houston Rockets ile Denver Nuggets karşı karşıya geldi. Nuggets karşılaşmadan 120-100’lük skorla galip ayrıldı.

Milli temsilcimiz Alperen Şengün’ün maç istatistikleri:

🖍 Oyuncu İstatistikleri
⏱️ 30 Dakika
🗑️ 2/2 Serbest Atış
🎯 8/10 İki Sayı
👌 0/2 Üç Sayı
🏀 18 Sayı
🙌 11 Ribaund
🤝 1 Asist
👻 0 Top Çalma
🖐️ 0 Blok
❌ 2 Top Kaybı
🚨 3 Faul
+/- -4 Verimlilik

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

👍 Eğer video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın. 👍
🔔 Kanala abone olup videoları kaçırmamak için bildirimleri açabilirsin. 🔔
✌️ Kanala abone olmak için ➤ https://www.youtube.com/channel/UC2PQKb78eJhaCvFouCZiu3Q ✌️

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📌 Alperen Şengün, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Ömer Faruk Yurtseven’in performansları için kanala abone olmayı unutmayın.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📍 Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Edebilirsiniz 📍

📷 Instagram ➤ https://www.instagram.com/nbaturkiyeyt

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🏀 NBA Takımları: Boston Celtics, Brooklyn Nets, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Toronto Raptors, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic, Washington Wizards, Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers, Utah Jazz, Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento Kings, Dallas Mavericks, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DISCLAIMER – All clips property of the NBA. No copyright infringement is intended, all videos are edited to follow the “Free Use” guideline of YouTube. All I want to do is to prepare the match performances of the Turkish players in the NBA for my Turkish viewers and to share the videos of the respected owners of the NBA copyrights.

40 Comments

  1. 🖍 Oyuncu İstatistikleri

    ⏱ 30 Dakika

    🗑 2/2 Serbest Atış

    🎯 8/10 İki Sayı

    👌 0/2 Üç Sayı

    🏀 18 Sayı

    🙌 11 Ribaund

    🤝 1 Asist

    👻 0 Top Çalma

    🖐 0 Blok

    ❌ 2 Top Kaybı

    🚨 3 Faul

    +/- -4 Verimlilik

  2. Bu kadar berbat bir takım olamaz, olmamalı,Silas sırıtmasına benim gibi sinir olan var mı? Hiç gelişme gösteren oyuncu yok(Alpi hariç)

  3. Alpi kendi adına iyi işler yapıyor.İnşallah seneye Play off kovalayan bir takım da izleriz.Belki Mehmet Okur'dan sonra bir şampiyon daha görürür.

  4. Aslanım benim. Denver maçları Alperen'in gerçek seviyesini göstermek açısından belirleyici oldu. İdolü Jokic'in saygısını kazanması önemliydi.

  5. Insanın izlerken gözleri kaniyo. Silas ISO oynatmaktan başka birşey bilmiyo. Savunmanin bir kimliği yok. Bu cocuklar kimden ne öğrenecek?

  6. Housten son 2 sıraya gerileyebilirse seneye çok farklı bir takım görebiliriz

  7. Böyle bir anlatım olabilir mi çıldıracağım. Superstarlar turnike atsa deliren spiker, Alperen Giannis gibi cost to cost oynayıp spin atıp poster smaçla bitirince ve Alperen sayı yaptı diyor sakince. Bruce Brown 3:59'da boş üçlük kaçırıyor daha fazla tepki veriyor böyle bir şey yok.

  8. 2:12 'deki alperenin savunmasına bakın. Jokic ile toplu oyuncunun ortasında bi yere bakıp ikisini de görüyor. Neredeyse 180 derecelik bir görüş açısı. Toplu oyuncu şuta kalktığı gibi rebund için hemen jokic'e yaslanıyor. O şık pasları nasıl verdiğini soranlar buna bakabilir.

  9. 02:05 03:05 03:54 04:10 bu hareketler sadece estetik olarak hoş değil smaç ile bitirme NBA'de son derece gerekli ve alperen bu bitirişlere kendini yöneltmesi ve hiç temastan kaçmaması ile çok mutlu ediyor. Hoş savunmada biraz temastan kaçınsa iyidir 😀 özellikle 02:05 turnike ile bitirse hala avrupa basketi kanında var derdim ama iyiden iyiye özgüveni ile hareket ettiği belli. çok çok daha iyi günlerini göreceğiz umarım.

  10. Kevin porter jr’ ın guard olduğu takımda, daha iyisini ancak giannis embiid falan yapar herhalde

  11. Alperen'e çok az top iniyor ortalama 12 ile 14 şut atıyor. hadi 2 si üçlük desek maç başınada hucum ribaundan aldığı 2 veya 3 topu kullanıyor. ortalama adama 30 dakikda 8 veya 9 top kullandırıyorlar. iyi beslenyen oyun kurucular olsa herhalde 25 'leri bulalibillir

  12. Arkadaşlar serbest atış atarken spikerler ne diyor Alperen için ?

  13. @nbaturkiyeyt kardeşim emeğine sağlık. Bir şey rica edebilir miyim? Başlıkta spoiler vermemen mümkün mü? İzlerken sonunu bildiğim bir filmi izler gibi izliyorum. Spoiler olmadan izlerken her pozisyonda "hadi oğlum yaparsın" diye izliyorum. Başarılar

  14. Vallaha Houston kaybedsin ama Alperen her Macda 20 veya 25 sayi yapsin raziyim

  15. Alperen istikrarlı oyununa devam ediyor 🔥 Düzgün bir koç olsa Alperen'in asist sayıları da artar. Basketbol zekası yüksek bir oyuncun var ve sen onu hücumda sadece pick and roll'de kullanmaya çalışıyorsun. Bu yaşında çok iyi post up oynayan, saha görüşü bir guard kadar iyi olan oyuncunu Jokic'in de dediği gibi hücumda daha fazla onun üzerinden oynamalısın. Silas bu işi beceremiyor.

  16. Jokic e saygı duyması çok iyi bişey aslında çok da fark yok iki oyuncu arasında. Şut dısında biri atıyor öbürü kötü ama şimdilik…

Write A Comment