Mastodon
@Milwaukee Bucks

LUKA DONCIC TARİHE GEÇTİ! Milwaukee Bucks'ta Tersten Seri, Popovich & Hall of Fame | NBA Game Time



NBA Digitale kanalına hepiniz hoş geldiniz. Pringles’ın sunduğu NBA Game Time’ın yeni bölümünde Murat Murathanoğlu ve Ali Konavic, NBA’de haftanın öne çıkan son gelişmelerini değerlendirdi.

00:00 Pringles ile NBA Game Time
01:22 Luka Doncic tarihe geçti
15:28 Milwaukee Bucks’ta kötü seri
24:06 2022-2023 Hall Of Fame

#LukaDoncic I #MilwaukeeBucks I #Pringles

NBA Game Time’da konuşulan konulardan biri tarihe geçen ve inanılmaz performanslarına devam eden Luka Doncic oldu. Dallas Mavericks’in süper yıldızı Luka Doncic, New Yok Knicks karşısında sergilediği muazzam performans ile NBA tarihinde 60 sayı, 20 ribaund istatistikleriyle “triple-double” yapan ilk oyuncu oldu. Luka Doncic’in NBA tarihine geçtiği maçta galibiyete ulaşan taraf uzatma sonucunda Dallas Mavericks oldu. Dallas Mavericks, New York Knicks’i 126-121’lik skorla mağlup etti. Knicks karşısında tarihe geçen Luka Doncic, bu sezon 33.6 sayı 8.7 ribaund ve 8.8 asist ortalamaları ile mücadele ediyor. NBA Game Time’da Ali Konavic ve Murat Murathanoğlu, Milwaukee Bucks’ın kötü gidişatını değerlendirdi. Bu gece oynanan maçta Chicago Bulls’a mağlup olan Bucks ekibinin mağlubiyet serisi dört maça uzadı. Milwaukee Bucks, bu sezon, bu seride sırasıyla Brooklyn Nets, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Chicago Bulls’a mağlup oldu. Ayrıca NBA Game Time’ın bu bölümünde hem 2022 hem de 2023 NBA Hall Of Fame sınıfı tartışıldı.

🙏 NBA Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın!
👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.
📱 #NBADigitale sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.
➡ https://twitter.com/NBAdigitale
NBA Digitale, Türkiye’nin yepyeni bağımsız online NBA kanalı ve bir Sports Digitale projesidir.

30 Comments

  1. Oo yeni yıla girmeden bir video daha,bi de Donçiç'ten . Ağzınıza sağlık,severek izliyoz

  2. Ligi kasıp kavuran Brooklyn Nets'i bi ara konuşmayı düşünüyor musunuz acaba? Sayın Murat Murathanoğlu Nets seri yaparken kolay takımlarla oynadı etkilenmedim falan diyordu, Nets zor takımları da ezip geçiyo ama hala konuşulmuyor 😀

  3. Murat abi 30 yaşındayım Wilt Chamberlain i izlemedim bilmem ama senden dinleyerek öğrenmek muhteşem bir tecrübe teşekkür ederim.
    Not: Seni çok seviyoruz Ali Konaviç

  4. Abi Brooklyn bütün doğuya ipe diziyor , 1 saat doncic konuşuluyor , son 3 haftada kyrie ortalığı darmaduman ediyor bu sefer de milwake konuşuluyor anlamak mümkün değil

  5. Murat abi, Wilt’den bahsetmisken, Wilt’in beyaz kadinlara olan duskunlugune de deginebilir misin birgun, o bahsedilen rakamlar gercek mi yoksa efsane mi sence=)

  6. Bu program Bi karışık geliyor bana. Onu konuşacaz bunu konuşacaz yok m&m bilmem ne. Programın potansiyeli çok yüksek. Sadece biraz daha düzenli olmasına ihtiyacı var.

  7. Terapi gibi bir program gercekten. Murat abinin yorumlarini çok otantik buluyorum. Begenmeyen gitsin 20 dk kağıttan okunan "olağanüstü" istatistikleri dinlesin Amerikan Mutfak'ta.

  8. tracy mcgrady in yaptığı daha ütopik bir maç sonuydu rakip sürekli atmasına rağmen 35 saniyede 13 sayı atarak maç kazandırmıştı ama bu maçda efsaneler arasına girecek.doncic kendini ispatlandı yeterince bundan sonra sıra şampiyonluğa geldi bakalım orada neler yapabilecek bu sene zor ama iyi kadro kurulursa bakalım neler olacak.

  9. Donçiçiniz batsın o kadar top kullanırsanız sizde yaparsınız hantal oyuncu nefsi konuşun boş yapmayın

  10. ginobiliyi çok severim ama billups ın olmaması ginobilinin olması çok saçma

  11. Bu programın yapımcısı kimse tavsiye vereyim biraz kafa çalışmıyor galiba nerden baksan Brooklyn Nets fanı Türkiye ilk 3'te olabilir çok iyi giden bir takım varken Durant ve irving önderliğinde konuşmamak basketbol bilgisizligidir doncin neden 30 dakka konuşulur kafanız iyi mi bu kafayla abone arttırmayı mı dusunuyorsunuz

  12. Michael Jordan’ın oynadığı dönemdeki savunma sertliği ile Luka Doncic’in karşılaştığı savunma sertliği çok farklı. Jordan’a gayet sert müdaheleler yapılıyordu. Adeta her maç dayak yiyordu fakat ona rağmen geri adım attığı maç çok azdır. Şimdi dokunsan foul çalınıyor neredeyse. Doncic elbette özel bir oyuncu ama 90’larda NBA’de oynasaydı bu kadar iyi istatistik yapamazdı. Aslında sadece Doncic değil günümüzün birçok yıldız oyuncusu yapamazdı.

Write A Comment