Mastodon
@Brooklyn Nets

Brooklyn Nets, Pistons-Magic Kavgası, Luka, Booker I Kaan Kural-İnan Özdemir & Amerikan Mutfak B28



İnan Özdemir ile Kaan Kural; Amerikan Mutfak’ın yeni bölümünde Orlando Magic-Detroit Pistons maçında Killian Hayes ile Moritz Wagner arasında yaşanan kavgayı değerlendirdi. NBA’in saha içi gerilimler konusundaki tutumunun zaman içindeki değişimini yorumlayan ikili, Haftanın Takımı bölümünde ise Brooklyn Nets’i inceledi. Kevin Durant ve Kyrie Irving liderliğindeki takımın son dönemdeki formunun sebepleri neler? Brooklyn, Doğu’nun en iyi takımları arasına girdi mi? Ben Simmons eski gücüne kavuştu mu? Seviyor-Sevmiyor bölümünde ise Luka Doncic’in sihirli New York Knicks performansı ve Devin Booker’ın sakatlığı gibi konular var.

Bu video Yemeksepeti reklamlarını içermektedir.

00:00 Amerikan Mutfak
00:15 Moritz Wagner & Killian Hayes Kavgası
14:38 Hız Servis Lezzet: Brooklyn Nets
38:06 Seviyor/Sevmiyor

#amerikanmutfak
#NBA

Socrates Dergi’yi diğer sosyal medya mecralarından takip etmeyi unutmayın!

Güncel köşe yazıları ve abonelik için:
Website ➡️ https://www.socratesdergi.com/
Dükkan ➡️ https://socratesdergi.com/dukkan

Podcasts ➡️ https://sptfy.com/8ilb
https://apple.co/39wSXsM
Twitter ➡️ http://bit.ly/SocratesTwitter
Instagram ➡️ http://bit.ly/SocratesInstagram
Facebook ➡️ http://bit.ly/SocratesFacebook

23 Comments

  1. Kaan abi bahsettiğinde farkettim, harbiden yılın son programı. 2022'de sanırım en çok dinlediğim podcast. teşekkürler 🙂

  2. Saf yetenek olarak Iverson nasıl aklına gelmez Kaan abi çok şaşırdım.

  3. Golden saate Warriors’un en çok üçlük kullanan takım zannedildiği ama sanılanın aksine ilk 10’da bile olmadıklarını dinlemeye geldim

  4. tam sıkıntıdan yemek söyleyecektim ki (diyetteyim) video geldi adamsınız..the gorgeous duo

  5. Basketbol yorumculuğu işi olan birinin Luca'nın o son serbest atışı "kaçırdığını" zannetmesi fenaymış!

  6. Kaan kural pandemi sakalını kesmeden pandemi bitirmiyor 1 aydır herkes hasta, resmen yeni pandemi yaşıyoruz. Kes artık sakallarını be nba adam

  7. 1:30 Bu hareketin futbolda olup da basketbolda olmamasının çok bariz bir sebebi var: Futbolda zemin çim, kenarlarda boşluk var ve oyuncular ortalama insan ebatlarında. Basketbolda ise zemin sert, saha kenarlarında çok yakın mesafede insanlar ve koltuklar var, oyuncular da normal insan ebatlarının bir buçuk katı. Bu yüzden futbol sahasında bu tarz hareketler darbeyi alan oyuncunun “te allam” bakışıyla geçiştirilir ama basketbol kortunda kavgayı gerektirir. Wagner’in yaptığının fazla küçümsendiğini düşünüyorum.

  8. Fast Break sorum: NBA'in 80'lerden bugüne marka değerini yükselten saha içi aktörler herkesin malumu, peki saha dışında en büyük pay kimlerin ? David Stern ? Jerry Buss ?

  9. 34 yaşına gelmişsin, kazanmadığın şey kalmamış, tarihin en iyi skorerleri dendiğinde akıllara gelen ilk isimlerdensin, çoğu sporcunun kariyerini bitiren aşil sakatlığından müthiş dönmüşsün, oyuna küsmüyorsun, takımı sahada protesto etmiyorsun, verimliliğin kitabını yazıyorsun, hâlâ kendini geliştirmeye devam edip çift yönlü en iyi oyunculardan biri oluyorsun… Kevin Durant sen başka bir mevzusun…

  10. Nba bir sirk organizasyonu olduğu için ölümcül olabilecek darbe vursan bile birkaç maçla sıyrılabilirsin. Normal şartlarda Beverley gibi insanların barındırılmaması lazım hiçbir topluluk ve oluşumda.

  11. Yemeksepeti yemek kalitesi azala azala ekmek peynire geldi. Kac yillik sozlesme yapildi, baska sponsor boyle bir programa nasil talip olmaz, 50tl hediye ceki yillardir hep ayni sponsorluk vs vs.. ne zaman bitecek bu yemeksepeti sponsorlugu?

  12. Brooklyn nets'in savunmasının en iyi on takım arasına girdiğini söylediniz ve Igor kokoskov'u görünce aklıma geldi fenerbahçe döneminde savunma gelişimi, geçen sene dallas'ın savunma gelişimi ve bu sene brooklyn. Fenerbahçeden önce NBA'deki durumuna bilmiyorum ama FB dönemiden sonra savunma konusunda dikkatleri üzerine çeken bir isim olduğunu düşünüyorum, bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Bununla birlikte sevdiğiniz veya takip edilmesi gereken asistan koçlarınız kimler? NBA'de bir takım koçu olsanız hangi asistan koçlar ile çalışmak isterdiniz?

  13. Gerçekten Brooklyn Nets'in oyununun bu kadar değişmesi çok garip bir durum sanki takımı değiştirmişler gibi ve bence izlemesi de eğlenceli bir takım oldular.

    Bu arada kavga ve Luka'nın efsane performansının özeti kanalımda. İsterseniz bakabilirsiniz.

Write A Comment