Mastodon
@New Orleans Pelicans

Alperen Şengün’ün New Orleans Pelicans Maçı Performansı | 5.1.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

Alperen Sengun Highlights vs Pelicans

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

#alperensengun

26 Comments

  1. 22 dakika
    5/11 iki sayı
    3/3 serbest atış
    13 sayı
    4 ribaund
    5 asist
    2 top çalma
    1 blok
    3 faul

    New Orleans 119-108 Houston

  2. Houston tam bir şaklaban takımı.Kimse ne yaptığını bilmiyor.Alperen de bu aptalların arasında çabalıyor.Bu maç savunma biraz kalın gelmiş olsa da yine de iyi toparlamış.Şu ayak oyunlarını daha fazla yapması lazım.Şu da bir gerçek Alperen'in oyun zekası ve görüş kalitesi kurtarıyor.Bunun üzerine koyması şart.20-30 sayı arası bir ortalama yakalasa tadından yenmez.Gerçi bu sokak basketçileriyle biraz zor gözüküyor.

  3. La olm ikili sıkıştırmada niye potayı bu kadar zorluyorsun. Pas versen yine Double-Double yapardın iyi kötü.

  4. Bu maçta #pelicans , uzunlarına çok yardım getirdi 3 ve 4 numaralar. Haliyle ikili sıkıştırmalar sonucunda Alperen'i güzel şekilde kitlediler. Ayak oyunları ve birebir pozisyon almasına izin vermediler. Topu dışarıda almasına müsade ettiler çünkü Alperen'in şut tehdidi olmadığını çok iyi bildikleri için #pelicans defansı adına güzel ve kolay maç oldu.
    Alperen oyun sistemini guncellemedikçe rakip takımlar için savunulması çok daha kolay olacak. İşin kötü tarafı önceden dışardan üçlük deniyordu ama şimdi hiç bir şekilde zorlamıyor.

  5. Bu Çocuğun Acilen Güçlenmesi Şart Gıda Takviyesi Mi Olur Ağırlık Mı Çalışır Kendi Kas Kütlesini Artırması Şart Böyle Çıtkırıldım Dev Pivotlar Karşısında İşi Çok Zor Maçın İçine Hiç Girememiş Sebeplerinden Biri Valenciunas Karşısında Ezilmiş Ayaklar Yere Sağlam Basmazsa İşi Oldukça Zor Bu Koç'la da Nereye Kadar Gider Houston Bilinmez…

  6. Topu Alperen'e verip bir daha ona bakmıyorlar al başının çaresine bak der gibi. Nasıl bir takım bu ya hepsi halı saha takımı oyuncuları gibi sadece top kendilerindeyken oynuyor.

  7. yine şut yine şut ne kadar meraklısınız şut çalışmasına falan sizler öyle. Sanırım sizden iyi biliyordur şut çalışması gerektiğini. bir çok kez söyledim yine söylüyorum son 7 senede 70 santim boyu uzamış birinin ve uzamaya 2-3 yıl daha devam edecek birinin şutunu istikrarlı hale getirmesi onun çalışması ile ilgili bir şey değildir. şut dediğiniz mesele mekanik ve statikle alakalı bir durumdur. alperende mekanik konusunda bir sıkıntı yok statikle alakalı bir problem var bunun da çözümü çok çalışmak değil zamandır. boyu uzamaya kasları gelişmeye devam ettiği sürece alperenden %35-40 arası üçlük beklemeyin ama 23 -24 den sonra emin olun %35'den aşağı üçlüğü %40"tan aşağı ise orta mesafesi olmayacak. biraz sabır

  8. Alışık olduğumuz art niyetli hakem düdükleri bu maçtada çalınmış hakemler iddaası olmadığı için rocketsı kasıtlı eziyorlar sanırım

  9. ALPEREN E ÇOK SAĞLAM SAVUNMA YAPMIŞLAR. BU SEFER NEW ORLEANSI TEBRİK ETMEK LAZIM. ALPERENİ OYNATMAMIŞLAR. ALPEREN İÇİN DERS ÇIKARILACAK BİR MAÇ

  10. Alperen'i susturmuşlar. Kendisi de kötü başlamış. İstatistiklere bakınca, Alperen'in susmuş hali bile iyi görülüyor ama susturmuşlar. Alperen susunca da Rockets susuyor çoğunlukla.

    Şu hava yolları gibi uçan ve kule gibi adamların arasında Alperen hala savaşıyor. Çok daha iyi olacak.

    Yalnız…
    0:41 Alperen KPJ'i nasıl göremedi. Yüzüde ona dönük oysa. O noktadan boşken bile şut çekmiyor hatta. Neden?

  11. orta ve uzun mesafe isabetli şut atsa all-star olur. Şut atmadığı için Alperen e karşı tüm uzunlar gömülüyor kısalar yardıma geliyor ve herkes içerde döverken hakemler faul çalmıyor. Şu anki oyunu 90 larda prime zamanında izlediğim Charles Barkley in uzun ve cüsseli hali.

  12. Herkes süreden, koçtan şikayet etmiş ama daha iyi bir takımda bu hatalar ve faul oranlarıyla daha da az süre alacaktı. Hareketleri çok öngörülebilir olmaya başladı. Yerde duran adamdan bile blok yedi.

Write A Comment