Mastodon
@Houston Rockets

ALPEREN’DEN TRIPLE-DOUBLE! MVP ve Şampiyonluk Mücadelesi, Toronto Raptors'ta Değişim I NBA Game Time



NBA Digitale kanalına hepiniz hoş geldiniz. Murat Murathanoğlu ve Ali Konavic, Pringles’ın sunduğu NBA Game Time’ın yeni bölümünde NBA’deki son gelişmeleri değerlendirdi.

00:00 Pringles ile NBA Game Time
03:53 Alperen Şengün’den triple-double
10:13 Toronto Raptors’ta değişim rüzgarı
20:59 NBA’de sezon ortası oylaması

#AlperenSengun I #TorontoRaptors I #NBAGameTime

NBA Game Time’ın yeni bölümünün ilk konusu, Alperen Şengün’ün dün geceki tarihi performansıydı. 10 sayı, 10 ribaund ve 10 asist ile triple-double yapan Milli oyuncumuz; NBA tarihinde triple-double yapan en genç pivot, Houston Rockets tarihinde triple-double yapan en genç oyuncu, Houston Rockets tarihinde Hakeem Olajuwon sonrası triple-double yapan ilk pivot olarak tarihe geçti. Alperen Şengün’ün bu başarısını yorumcularımız Murat Murathanoğlu ve Ali Konavic değerlendirdi.

İkinci konumuz ise Toronto Raptors’taki takas hazırlıklarıydı. Fred VanVleet, Pascal Siakam, OG Anunoby, Scottie Barnes gibi isimleri elinde tutup tutmayacağı merak konusu olan Raptors’ın gelecek planlarıydı. Nick Nurse yönetiminde dalgalı bir grafik çizen takımın, sezonun kalanı ile ilgili planlarının neler olabileceğini yorumcularımız değerlendirdi.

Bölümün son başlığı ise NBA yorumcularınca yapılan anketti. Yapılan Mid-Season (Sezon-ortası) anketine göre Doğu Konferansı’nı NBA Finallerinde temsil etmesi beklenen takımlar Boston Celtics (%57), Milwaukee Bucks (%33) ve Brooklyn Nets (%10) olurken; Batı Konferansı’nda ise liste biraz daha karışık. Batı Konferansı’nın öne çıkan takımı %34 ile LA Clippers olurken; Denver Nuggets (%30), Memphis Grizzlies (%23), Golden State Warriors (%10) ve Dallas Mavericks (%3) ile Clippers’ı takip eden takımlar oldular. Yılın Koçu’nun en büyük adayı ise Brooklyn Nets’e geldiği günden itibaren takımdaki her oyuncudan alabileceği verimi en yüksek seviyede alan Jacque Vaughn (%43) olurken, New Orleans Pelicans koçu Willie Green (%23) ve Boston Celtics koçu Joe Mazzulla (%23) diğer iki aday oldu. KIA MVP (Yılın en değerli oyuncusu) ödülü için ise büyük bir rekabet söz konusu! Dallas Mavericks oyuncusu Luka Doncic (%43) ile Denver Nuggets oyuncusu Nikola Jokic (%40) ödülün en büyük iki adayıyken, onları %7’şer pay ile Giannis Antetokounmpo ve Jayson Tatum takip etmekte. Kevin Durant ise %3 oy ile listenin beşinci sırasında bulunuyor.

🙏 NBA Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın!
👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.

📱 #NBADigitale sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.

➡ https://twitter.com/NBAdigitale

NBA Digitale, Türkiye’nin yepyeni bağımsız online NBA kanalı ve bir Sports Digitale projesidir.

21 Comments

  1. 8 maçtır üst üste kaybeden bir takımda triple-double yapmış, abartıyorsunuz. Böyle anlattığınız bir oyuncunun, takımı peşinden sürüklemesini bekliyorum. Sakin

Write A Comment