Mastodon
@Charlotte Hornets

Alperen Şengün Büyülemeye Devam Ediyor! 🔥 | Rockets x Hornets | 19.01.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

Alperen Sengun Highlights vs Hornets

Houston Rockets – Charlotte Hornets

#alperensengun

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

46 Comments

  1. Türk olmasından ve süper performansından bağımsız olarak sanırım NBA'in en çok eğlendiren oyuncularından biri olabilir şu anda. Sonuçta basketbol seyircisiyiz. Bu kadar yaratıcı hareketler görmek herkesin hoşuna gidiyordur eminim.

  2. Sanırsın yıllardır nba de oynuyor. Nasıl korkusuz içeriye yükleniyor oyle. 1-3 1-4 farketmez şaştım kaldım

  3. 1:48 Şiir gibi pas yemin ediyorum, göstere göstere atmış ama vücudunu öyle bir esnetiyor ki defans dokunamıyor topa.

  4. Niye hep son topa kalan bi Houstun izliyoruz ki ya son topa ya farkla yenilgiye gidiyor maçı net win yok hatırladığım

  5. Alperen h.turkoglu, m.okur ve e.ilyasovayi cok rahatlikla gececektir. Ancak daha kariyerinin basinda. Unutulmamali ki hidayet orlando da howard le birlikte takimini finale tasidi. Kupayi alsalar belki finaller mvp si olacakti. M.okur ise bir kupa aldi ve all star secildi. Bunun yaninda utah kariyerinde takiminin en etkili bir iki silahindan biriydi. Son periyotlardaki sogukkanli oyunu ona 'moneyman' lakabi kazandirdi. Utah o donem bati konferansinin en guclu bir iki takimindan biriydi. M okur da bu takimin en onemli parcalarindan biriydi. E.ilyasova ise istikrar bakimindan en etkili turk basketbolcusudur. Gittigi hic bir takimda sure bulamadigi olmadi. Etkili cember savunmasi ve sutor ozelligiyle yillarca nba in en degerli uzunlari arasinda yer aldi ki zaten aldigi kontratlar bunu kanitlar nitelikte. Hep ilk 5 basladi veya en kotu 6th man oldu. Bu 3 oyuncuyla alperen i karsilastirmak gerekirse alperen in tavani nowitzki, jokic seviyesinde. Oraya ulasir mi ? 18 yasindan beri gosterdigi dominant oyunla ulasacak gibi gozukuyor ancak su da unutulmamali nba dinamikleri cok siklikla degismekte. Alperen ornegin 90 lar veya 2000 lerde oynasaydi o donemin en etkili pivotu olabilirdi ancak simdiki nba dinamikleri tum pivotlarin sut tehtidi olusturmadini talep ediyor. Ornegin ben simmons bu talebi karsilayamadi ve gercek potansiyeline hic ulasamadi. Lebron james gibi uber yetenekli ve fizikli bir oyuncu bile dis sut ozelliklerini gelistirmek zorunda kaldi. Demem o ki alperen su anda cok iyi gidiyor ancak kesinlikle bir dis sut tehtidi koymasi gerekiyor. Koymadigi takdirde yine cok degerli bir oyuncu olacaktir ancak vaat ettirdigi seviyeye cikamayacaktir.

  6. O kadar kötü bir takım anlayışı var ki maçın hepsini izledim alperene çok yazık oluyor bu takımda koç silas ne işe yarıyor anlamış değilim ikili oyun Eric gordonla oynasın Alperen topu alperene indirin jalen green 41 sayı attida her topu eline alıyor saçmalıyor diğer oyuncular zaten konuşmaya luzum yok çok yazık

  7. Ben basketboldan pek anlamiyorum ama alpereni hep izliyorum. Kanadada oturuyoruz ve bizim oglanin adi Alp. Ona da okulda Alpi diyorlar. Böyle olunca ister istemez alperen ile tuhaf bir gönül bağım olustu 🙂 Anladigim kadariyla Hidayet/Mehmet Okur seviyesini bile rahatca geçebilecek ozguvene sahip. Basarilar Alpi 🙂

  8. Videoyu beğenmeyi unutup çıkmışım, geri geldim, beğendim, gidiyorum. Eline sağlık Zelimir✌🏼

  9. 12 maç üst-üste mağlub oluyor Houston. Ne büyü? Abartmayın bu çocuğu. Takımı ne zaman sırtlayıb maç kazandırsa, o zaman konuşun.

  10. Takoz bir oyuncuya benziyor ama kendini geliştirirse belki bişeyler olur…

  11. Artik yavas yavas EuroLeague 'in NBA den daha iyi oldugunu düsünmeye basladim. bi EL deki Defense'e bak birde NBA'deki defenslere. EL adamlari dövüyolar nerdeyse okadar sert savunma yapiliyor, ama aynisini NBA icin diyemem. suna bakin bi 4:28

  12. cogu oyuncu pas vermiyor , bunu sade biz demiyoruz NBA deki sunucular da söylüyor. bi center in bukadar cok asisst yapmasi normal mi yoksa diger oyuncular yapmasi gerekmiyor mu özellikle oyun kurucular? Houston daki Assist siralamasinda Alperen 2nci sirada ve bir CENTER olarak !

  13. Alperen müthiş ama takım sıkıntılı. Bir tane starları olsa bu kadar mağlubiyet yaşamazlar. Yanarım yanarım şu performansların karşılığını alamıyor ona yanarım.

  14. Ulan gene önde gitmiş gitmiş son çeyrekte fark yemişler 🙂 Ne saçma bir şey her seferinde de olmaz ki böyle 🙂

  15. Inşallah sezon sonu avrupaya dönmez. Sevmeyenlerde var. Houstenden acil cikmasi lazim

  16. anladık nba şengün'e öykü çizmek istemiyordu da, alperen resmen kırılan kabukları yemeye başlayınca mecbur kaldılar. houston da kalması iyi mi olur bilemem de gideceği zamanı ve takımı iyi seçmesi gerekiyor. furkan çok yanlış kararlar verdi şimdi nba kariyeri neredeyse bitti.

Write A Comment