Mastodon
@Oklahoma City Thunder

Alperen Şengün’ün Oklahoma City Thunder Maçı Performansı | 5.2.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

28 Comments

  1. iyi güzel istatistik yapıyoda savunma bu şekilde kalırsa iddalı bir takımda parça olamaz tavan olarak domantas sabonis olur

  2. Bu takımda temiz bir kafa yapısıyla mücadele etmek inanın o kadar zor ki. Topu eline alan ya top kaybı yapıyor, ya potaya tuğla atıyor. Bu kadar yeteneksiz ve basketbol iqsu düşük bir takım görmedim. İçerdeki adama pas vermekten bile acizler. Milletin guardı 45 sayı atıyor, Nix boş turnikeye giderken dışarı pas çıkarıyor, Jabari çöpü de tuğla atıyor. Üçlük sokabilen bir insan evladı yok. Savunma zaten evlere şenlik, Jalen Green efendi 10da 2 atıp kendini yıldız sanıyor, savunmada topa elini bile uzatmıyor. Koç desen NBA tarihinin en kötü koçu, bırakın NBA takımını koçluk yapmayı IQsunun 60 üzerinde olduğundan bile şüpheliyim. Kısacası Alperen böyle berbat bir ortama göre yine iyi oynuyor, tabi ki hataları vs. var 20 yaşında daha normal bunlar. Ama yine de Houston'ın tek olumlu yanı Alperen. Yeminle 20 yıldır NBA izlerim bu kadar berbat bir takım görmedim.

  3. Valla bu maçı canlı izledim ve izlediğim bu seneki en kötü Houston maçı idi !fark ikinci çeyrek başlarında açıldı bir daha da Houston toplayamadı ! Alpi de çok kötü bir maç çıkardı kanımca ; ikinci çeyrek ortasında 2 tane üst üste hücum faul yaparak 4 ledi ve koç kenara aldı . Son iki – üç maçtır rakip takımlar Alper’e önlem almışlar ve Houston ın başka bir alternatif oyunu yok . Jalen Green ve jabari Smith jr çok dengesiz pek varlik göstermediler . Houston işi gerçekten zor çünkü bu gençler arasında pek uyum yok

  4. ESKİ BİR PROFESYONEL HAKEMN OLARAK NBA HAKEMLERININ BARİZ HATALARINI GÖRDÜKÇE ÇOK ACIYORUM AVRUPA HAKEMLERI 10 A KATLAR BU KADAR KOLAY HÜCUM FAULU CALINMAZ KARDESIM.

  5. Alperen kadar bencil bir oyuncu görmedim. Bu kadar bencil olan en kötü oyuncu bile bu kadar sayı atabilir zaten. Neredeyse tüm maçları da batırıyor. Milli duyguları bir kenara bıraksa herkes Rockets'ın bu sezon başarısız olmasındaki en büyük faktörün Alperen olduğunu anlar.

  6. Ne olduğunu bilmiyoruz ama Alperen'in kesinlikle bazı sorunları var!! Takımla ilgili olabilir, bazı oyuncularla ilgili olabilir, Koçla bir sorunu olabilir veya kendisiyle ilgili olabilir.. Ama kesinlikle bir sorun var.. Benim tahminlerim, son dönemlerde kendisinin çok ön plana çıkmasından dolayı takımın kendisine karşı bir tavır almış olabileceği veya herkesin bireysel oynama isteğinden dolayı oluşan kaos basketboluna karşı Alperen'in tepkisinin dışa vurumu.. Sonuçta Alperen diğer houston çaylaklarının aksine NBA öncesi fazlasıyla takım oyunu oynadığı Avrupa ekolünden geliyor.. Bu kaotik, düzen dışı, topu kim alırsa potaya atsın oyunu onu fazlasıyla rahatsız etmiş olabilir. Çünkü çok bariz biçimde Alperen 2-3 maçtır oynamıyor, oynama isteği yok.. OKC maçında mesela, Alperen savunmada hiç ama hiç yoktu.. O her topa atlayan zıplayan Alperen. önünden geçen elemana elini bile kaldırmadı.. Tabii ki bu tepki anlaşılabilir.. Ayrıca mesela Houston ısrarla maç kaybedip draftlarda avantaj sağlamak ve herkesin gönlündeki Wemba'yı kapmak istiyor.. Wemba gelirse takım onun üzerine kurulsun falan.. Ee peki aynı pozisyonda oynayıp bu sene bu kadar gelişim gösteren Alperen'in emekler?? Bence bunları da kafaya takmış olabilir vs vs.. Sonuç olarak bu son bir kaç maçta Alperen'in kafasında bazı şeyleri fazlaca düşündüğü ve kendini maçlara vermediği-vermek istemediği bariz.. Umarım bir an önce toparlar!!

  7. Alperen iyi bir maç çıkarmamış ancak takım Alperen'den de beter bir maç çıkarmış genel olarak. O değil de o iki hücum faul saçmalığın daniskasıdır resmen dalga geçmiş hakemler ikisi de bariz savunma faulü olması gerekirdi.

  8. Hiç birşey yapmadığı maç 10 sayıyı buluyor olması onun geliştiğini bize en net gösteren şey olabilir…

  9. Houston O Kadar Kötü ve Rezalet Bir Takım Ki Tabir-i Caizse Canlı Alperen Değil Mezardan Kobe Çıksa Oynasa İzlemeye Tahammül Edilecek Bir Takım Değil Alperen İvedilikle Bu Çöplükten Kurtulmalı Mevcut Coachla Olmuyor Olmayacakta.

  10. Alperen bu koçla sorun yaşıyor, bu çok belli. Bu işin sonunda birinden biri mutlaka takımdan ayrılacak.

  11. O pozisyonda oynayan birisi normalde bu kadar çok top süremez. Bu yüzden çok top kaybı yapıyor. Hünerlerini daha iyi olduğu potaya yakın alanlarda gösterirse, kendi için daha faydalı olur.

  12. Alpi uzun zamandir basketball izleycisiyim Seni defansif yonunden vurmaya calisyolar kondisyonunu en ust seviyeye cikarmalisin Ucluklerini gelistirip zorlandiginda onlari kullannip daha iyi pozisyon alabilirsin senin 30 Sayinin altina inmemen lazim senin ornek alman gereken kisi de dirk nowitzki olmali bence Onu izle istatikleri Nasil Bir anda artmis

  13. Rockets kadar yenilmeyi kabullenmiş ve 20 sayı geri düşmekten rahatsız olmayan bir takım yok. Bu takımda ne kdar gelişebilirsin bilmiyorum antrenman maçı gibi herkes bomboş umursamadan oynuyor

  14. Alpi'nin en kötü performans sergilediği maç oldu. Yorum yapmak bile gelmiyor insanin içinden .

Write A Comment