Mastodon
@Cleveland Cavaliers

🔥 CEDi OSMAN | 29 SAYI | Hiç Kaçırmadan 7 ÜÇLÜK | Cavaliers X Clippers



Cedi Osman 29 Ocak 2023 tarihinde takımı Cleveland Cavaliers ile Los Angeles Clippers karşısında mücadele etti.

► 07:05 🖍 Oyuncu İstatistikleri

……………………………………………..

NBA Türkiye Takip sosyal medya hesapları
► instagram linki : https://www.instagram.com/nbaturkiyetakip​
► instagram kullanıcı adı : @nbaturkiyetakip

► Twitter linki : https://www.twitter.com/nbaturkiyetakip
► Twitter kullanıcı adı : @nbaturkiyetakip

#CediOsman #Cavaliers
#Cleveland
……………………………………………..

Ersan ilyasova, Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Ömer Faruk Yurtseven ve Alperen Şengün ‘ün maç performansları için kanala abone olmayı unutmayın.

22 Comments

  1. İş arkadaşlarınızın sizi böyle gönülden desteklediği, başarılarınızla mutlu oldukları, sizi olduğunuzdan daha iyi bir seviyeye çıkarmak için motive eden insanlar olduğunu düşünsenize. O kadar fırsat tepmesine rağmen yeteneğine ve kişiliğine inanıyor ve onu kazanmak için her şeyi yapıyorlar ve özetlerden anladığım kadarıyla başarıyorlar. Mesela Alperen iyi hareketler yaptığında da maçlarını anlatan spikerler ne kadar mutlu oluyorlar, başarısız olduğunda çocukları yapamamış gibi üzülüyorlar.

  2. Bana öyle geliyor ki cedi alpiden bir şeyler işitmiş olmalı işin şov yönünü iyi yapmış.tek elle smaç. Pek cedinin tarzı değil.cok NBA takip eden biri değilim, hep dusundugum cedinin çok iyi bir fiziği var. Yani komple bir oyuncu olabilirdi. Bence daha fazlasını yapabilecek yeteneğide var. Ama sorun mental olabilir.alpi mental olarak çok güçlü uzaktan atışlarada ağırlık verir dribling yapabilecek kıvama gelirse NBA da tarih yazabilir

  3. 5:55 Mitchell in hareketine bakın hala 5 yıl önceki Cedi'nin tam saha pasını taklit ediyor 😂

Write A Comment