Mastodon
@Houston Rockets

Alperen Şengün’ün Miami Heat Maçı Performansı | 20.10.2023



NBA Preseason | Houston Rockets – Miami Heat

Alperen Sengun Highlights vs Heat

🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbkyt@gmail.com

☘Papara Bağış:

https://www.papara.com/donate/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

43 Comments

  1. Alperen kendini biraz toplamış toplamasına da çocuğun kaç tane asistini yediler. Üçlük atmıyorlar tuğla atıyorlar mübarek. Gözlerim kanadı.

  2. Kötü performans. Süresi azalır yavaş yavaş. Biraz ben oldum havalarına girmiş

  3. houston'nun bu kadroyla playofflara kalması hayal. Alpi çok hantal ve kötü oynuyor. Quarter bitiminde takım değişikliğe gidecektir.

  4. Performansını yanındakiler çok etkiler bir nba takımısın ve takımında üçlük atan son derece kısıtlı

  5. Şimdilik eleştiri yapmak için erken fakat alıştığımız AL pi oyun anlayışı bu değil , bu kanaldaki çoğu kişi ben de dahil ofansif yönü ve orta ve 3 sayılık atışlarda kendini geliştirerek idolü olduğu Jokic gibi bir oyuncu olmasını beklerken İnşallah başarılı olur diyerek Alperen'in bu yeni savunma ağırlıklı gelişimi ve takımdaki rolü NBA geleceği açısından ne olacak göreceğiz.

  6. Bu sene ilk defa görüyorum Alperen hiç mütevazı davranmamiş, sesini yükseltmiş topu istemiş almiş, kullanmiş. Tebrikler.

  7. Koç Alpi’nin istediği gibi topu tepe de veriyor ve postta takım arkadaşları pas atıyor. Udoka’nın kafasında Alperen ana rol oyuncusu 😉

  8. Bu maçta Alperen savunmaya hücumdan daha fazla odaklanmış ve gayet iyi iş çıkarmış. Tek eksiği orta mesafe ve üçlük şutları bence. Her zaman pota altında fiziksel çaba ile sayı üretmek zorunda kalmamalı. Şut özelliğini de geliştirirse üç önemli avantajı daha olacak:
    1. Maçın sonuna kadar enerjisini daha fazla saklayabilecek.
    2. Kendisinden daha iri yapılı rakiplerine karşı bloklanma ve faul yapma olasılığı azalacak.
    3. Dışarıdan da şut atabildiği için kendi takım arkadaşlarına üçlük çizgisinin içinde sayı üretebilecekleri alan açmış olacak.

  9. 177 bin izlenme 1300 beğenme var. Arkadaşlar emeğe saygı be. Eminim beğeniyor ama tuşa basmayı unutuyorsunuz. En az 10 bin beğeni olmalı.

  10. Defansta uğraşınca hücumda yoruluyor. Şimdiden tam kondisyon olmaması iyi, asıl maçlarda kondüsyonu açılırsa daha etkili olur.

Write A Comment