Mastodon
@Houston Rockets

Alperen Şengün'ün Dallas Mavericks maçı performansı | 16 Sayı, 6 Ribaund, 5 Asist | 3 Ocak 2023



#AlperenŞengün #HoustonRockets #NBA

NBA’de Dallas Mavericks ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Mavericks karşılaşmadan 111-106’lik skorla galip ayrıldı.

Milli temsilcimiz Alperen Şengün’ün maç istatistikleri:

🖍 Oyuncu İstatistikleri
⏱️ 26 Dakika
🗑️ 6/8 Serbest Atış
🎯 5/7 İki Sayı
👌 0/0 Üç Sayı
🏀 16 Sayı
🙌 6 Ribaund
🤝 5 Asist
👻 0 Top Çalma
🖐️ 1 Blok
❌ 2 Top Kaybı
🚨 5 Faul
+/- 5 Verimlilik

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

👍 Eğer video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın. 👍
🔔 Kanala abone olup videoları kaçırmamak için bildirimleri açabilirsin. 🔔
✌️ Kanala abone olmak için ➤ https://www.youtube.com/channel/UC2PQKb78eJhaCvFouCZiu3Q ✌️

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📌 Alperen Şengün, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Ömer Faruk Yurtseven’in performansları için kanala abone olmayı unutmayın.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📍 Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Edebilirsiniz 📍

📷 Instagram ➤ https://www.instagram.com/nbaturkiyeyt

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🏀 NBA Takımları: Boston Celtics, Brooklyn Nets, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Toronto Raptors, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic, Washington Wizards, Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers, Utah Jazz, Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento Kings, Dallas Mavericks, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DISCLAIMER – All clips property of the NBA. No copyright infringement is intended, all videos are edited to follow the “Free Use” guideline of YouTube. All I want to do is to prepare the match performances of the Turkish players in the NBA for my Turkish viewers and to share the videos of the respected owners of the NBA copyrights.

25 Comments

  1. 🖍 Oyuncu İstatistikleri

    ⏱ 26 Dakika

    🗑 6/8 Serbest Atış

    🎯 5/7 İki Sayı

    👌 0/0 Üç Sayı

    🏀 16 Sayı

    🙌 6 Ribaund

    🤝 5 Asist

    👻 0 Top Çalma

    🖐 1 Blok

    ❌ 2 Top Kaybı

    🚨 5 Faul

    +/- 5 Verimlilik

    🔔 Videoyu beğenmeyi unutmayın, Yorumlarınızı belirtin, Kanala abone olup bildirimleri ''Tümü'' olarak açın. İyi Seyirler 🙏😊

  2. Röportajında şutlarımı geliştirmeliyim çok çalışıyorum diyip yine şut atmadığı bir maç.

  3. Ya o topa da çıkma işte. Zaten geç kalmışsın niye riske atıp faul veriyosun? Sonra o moral dağılınca yerine gelmiyor işte.

  4. Yorumları okuyorum hala şut diyor insanlar. Bunu kaç kez daha söylemeliyim bilmiyorum ama şut sizin sandığınız gibi iki gün çalışıp da olacak bir şey değil. Boyu son altı yılda 60 santim artmış ve 3 yıl daha boyunun uzaması muhtemel bir adamın vücut kontrolü senin gibi max 1,80 boyundaki bir adam gibi olmaz olamaz. çalıştığına eminim şutlarının dengeli olabilmesi için boyunun uzaması ve kas kütlesinin artması lazım onun için de önünde 3 yıl var. o zaman daha az top kaybı yapacak daha az itilebilecek ve içerde dışarda daha rahat por yada pop oynayacak. o zamana kadar şut demeyin lütfen.

  5. Kimse okyanusta azgın dalgalarla boğuştuğunuza bakmaz gemiyi limana yanaştırıp yanaştıramadığınıza bakar. Oyun sonu ayrı bir yetenek ve tecrübe gerektirir. Stres yönetimi ve motivasyon ve de gerçek basketbol bilgisi oyun sonunda test edilir. Houston 5 yıl içinde şampiyon olacaktır. Bunun için bu yenilgiler şarttır. Tabi yenilgilerin sebepleri araştırılıp, hatalardan ders alındığı ve de hatalar düzelttiği sürece. Sağlıkla mutlulukla kalın.

  6. Maçın sonlarında sorumluluk almak istemesi güzel bugün şans yanında olmamış ama tecrübelemdikce daha iyi işler yapacaktır

  7. Hakemler maç içerisinde saçma sapan düdük çaldılar adamla temas yokken bile alpereni düşürmek için çalıyorlar

  8. İlk ceyrekte hücum Alperen üzerinden yürüdü ve arkadaşları biraz becerikli olsa ilk ceyrekten 6 asist olurdu. Ama daha sonra bu oyun unutuldu ve yine Jalen Green in bire bir zorlamalarini izledik. Alperen ilk çeyrekteki oyununu tüm maça yaydığında her sezon 6-7 triple double yapar. Serbest atış gelişimi çok iyi. Savunmada biraz daha gelişim gösterdi ama yeterli değil. Yine de günden güne gelişimi çok iyi gidiyor. Nazar değmesin böyle devam.

  9. %75 iç atış yüzdesi çok iyi. Son maçlarında kaçırdığına odaklanınca bu görülmüyor. gereksiz şut çekmiyor hiç. 5 asist bu sayede.

    5 faul ise ne kadar savunma yaptığını gösterir. Zor tabii hem hücum hem de savunmada bu kadar etkin olmak. Bazen çok zorluyor ama olabilir çünkü çalsa çok havalı olacak. Sadece takım için önemli olduğunu da hatırlamalı. Rakipler farkında olduğundan Alperen'i bezdirecek hareketler yapıyor. Faule yakın sertlikte oynuyorlar hatta 2:50 deki gibi hakemlerin önünde eline vuruluyor ama faul çalınmıyor ama 2:57 de "Wonder Boy" larına Alperen'in nefesi değdiğinden faul oluyor.

    3:27 bloğu ise çok havalı. Çok güçlü çıkmış ve gördüğüm en iyi yükselişini yapmış. Bence çok iyi gidiyor.

  10. Hakem farkıyla kaybetmişler hakemler baya okşamışlar mavericksi adam görüntülerdeki son topta elini rakibinin göğsüne koyup ittiriyor hakem devam NBA de kurallar değişmiş zaten mal ötesi mal bir koçları var haksızlığa itiraz edemeyecek kadar uyuşuk normal ezilmeleri

  11. Son dakikakalarda maci gene vermişler bu takıma bir tecrübeli basketçi lazım takımı son periyodda yönlendirmesi için…

  12. Alpinin artik su iki seyi kesmesi lazim. Birincisi, her faulden sonra itiraz etmesi. Ikincisi hizli hucumlara bir uzun olarak kendi cikmasi, en uyuz oldugum sey, hic mi antremanlarda hizli hucum calismiyorlar bunlar, yaninda iki kisa oyuncu kosarken o tek basina pas vermeden gidiyor. Her defasinda da hücum faul olarak geri dönüyor ama hala ayni seyi yapiyor.

  13. -Topu kendi yarı alanından alıp sürmeye başladığı ve pas vermediği sekanslarda çok geç kalırsa genelde hücüm foul yapıyor 2:04 teki gibi pozisyonları sene içinde çok izledik.
    -Pota altında rakibi karşılarken hücüm foul aldırmaya çalışıyor çember yayının dışında karşılasa da çabuk pozisyon alamadığı için hareketli yakalanıyor kolay düdük geliyor sonra burda biraz Ersan İlyasovayı izlese çalışabilse onla güzel olur ama bu da bi yetenek olmuyorsa zorlamıycan Alperencim 😀
    -Luka o kadar zeki bir oyuncu ki ters eşleşme dersin adamı yere serer, bunu çok yaşamamıştı ders olmuştur bu da.
    -Son olarak diyeceğim şey hücumda işler iyi gidiyor, rocketsla ne kadar yi hucum edebilirse o kadar ediyor. Serbest atışları uzuna göre çok iyi.Savunma kısmında da hala eksikleri çok takımda kapatmıyor bu eksikleri o yüzden zamanlama ve pozisyon alma konusunda çalışıp, biraz daha kuvvetlenmeli benim görüşüme göre. İyi yoldasın Al-P arkandayız.

Write A Comment