Mastodon
@Memphis Grizzlies

MVP Yarışı, Ödül Tahminleri, Memphis, Morant, JJJ I Kaan Kural-İnan Özdemir & Amerikan Mutfak B32



İnan Özdemir ile Kaan Kural; Amerikan Mutfak’ın yeni bölümünde yarısı biten normal sezonun ödüllerini dağıttı. Nikola Jokic bir kez daha MVP olacak mı? Kevin Durant ile Luka Doncic zirveyi alabilir mi? Yılın Savunmacısı’nda Brook Lopez’in koltuğu sallantıda mı? Yılın Çaylağı, En Çok Gelişim Kaydeden Oyuncu ve 6. Adam’da oylar kimlere gidecek? Jacque Vaughn yaptığı atakla koç ödülünü alabilir mi? Ödülleri dağıttıktan sonra Haftanın Takımı’nda Memphis Grizzlies’i değerlendiren ikili, Seviyor-Sevmiyor bölümünde ise akıllarına takılan notlara değindi.

Bu video Yemeksepeti reklamlarını içermektedir.

00:00 Amerikan Mutfak
00:15 Ödül Tahminleri
25:10 Hız Servis Lezzet: Memphis Grizzlies
40:07 Seviyor/Sevmiyor

#amerikanmutfak
#NBA

Socrates Dergi’yi diğer sosyal medya mecralarından takip etmeyi unutmayın!

Güncel köşe yazıları ve abonelik için:
Website ➡️ https://www.socratesdergi.com/
Dükkan ➡️ https://socratesdergi.com/dukkan

Podcasts ➡️ https://sptfy.com/8ilb
https://apple.co/39wSXsM
Twitter ➡️ http://bit.ly/SocratesTwitter
Instagram ➡️ http://bit.ly/SocratesInstagram
Facebook ➡️ http://bit.ly/SocratesFacebook

32 Comments

  1. Fast Break Sorusu: Çaylaklar arasında bust(fiyasko) olarak değerlendirdiğiniz, yıllar içinde kaybolur diyebileceğiniz bir oyuncu var mı? "Mesela ben babası eski Nba oyuncusu olan Jabari Smith Jr.'ı çok beğenmedim"

  2. Fast Break Sorusu: Yakın zamanda draftta üst sıralardan seçilmiş 22 yaşındaki Tyrell Terry, 26 yaşındaki Chandler Hutchison gibi isimler erken yaşta basketboldan emekli olmayı seçtiler. Böylesine bir furyayı neye bağlıyorsunuz?

  3. Kaan abinin Lakers maçindaki hakemlere deginmesine sevindim. Maçin normal seyrini çok kötü yönettiler ve yine de bu kabul edilebilir. Ama artik maç son topa kalmiş artik onu da görün bi zahmet. Ve bu bir kere de degil iki kere yapiliyo resmen Lakersin maçi çalindi. Normal sürenin sonunda Lakersli oyuncu 3luğe kalkiyo Mavs oyuncusu adamin tepesine çikiyo faul yok. Sonra 1st OT son top Lebron içeri giriyo pota dibinde üzerine çullaniyolar şuta bile kalkamiyo. Korkunç hatalar düpedüz soygun

  4. Fast break sorusu: Acaba en çok hava atışına çıkan, en çok kazanan ve belli bir hava atışına çıkıp hiç kazanamayan şeklinde bir istatistik var mıdır? Birde farklı diyebileceğimiz tutulan istatistikler nelerdir?

  5. Fast break sorusu: Benchte duran sakat oyuncular ucret aliyorlar mi? Yoksa tamamen kendi insiyatifleriyle, takima destek olmaya mi geliyorlar?

  6. Fast break sorusu : muho yaho ve aho neden durant irving ve hardeni bu kadar kıskanıp gece bahçede cevonun özel olarak aldığı cennet papagani idrarı aromamsi mekke hurması tatlandiricili mix nane ve toprak kokusu aromalı ve kaçak malboro aromalı nargile içerken neden doncici izliyolar

  7. Abi ben her amerikan mutfak izlediğimde İnan'ın ekranındaki deformeyi kir sanıp ekranı silmek zorunda mıyım? Allah aşkına yeni bir macbook alıverin ya.
    Fastbreak sorusu olarak da; sakatlanmasına en çok üzüldüğünüz oyuncu (en kötü sakatlık) kimdi? Orlando'da komadan uyanmış genci görünce aklıma geldi. (ah rose, ah).

  8. Fast Break sorusu: Takımlarda kendi içerisinden hangi ismi en olumlu ekleme olarak görüyorsunuz? Ricky Rubio'nun Cleveland'da , Joe Ingles'in Milwaukee'de sakatlıktan dönmesi gibi ..

  9. Jokicin az şut kullanmasin sebebi takim arkadaşlarinin iyi olmasından dolayı donçic o kadar kötu bir takimda oynuyorki yaptıkları zamanında lebronun yaptıklarından bile çok daha inanilmaz

  10. Giannis'in neler yapabileceğini gösterdikten sonra tekrar düşüşe geçtiğini dinlemeye geldim.

  11. Fast Break sorum; Kaan Kural’ın Fi tarihinde basketbol oynadığını bilmeyen yoktur. Yıllardır hep merak ettiğim konudur 2010’lar ve 2020’lerde basketbol kariyeri olsaydı hangi takım ya da takımlarda şampiyon olmak isterdi Kaan Kural?
    Aynı soruyu İnan Özdemir’e de sorsam muhtemel cevaplar 76ers,Cavs ve Blazers olurdu diye düşünüyorum:))

  12. Ödüller kısmında bir OKC'li olarak Mark Daigneault'un isminin geçmemesi çok üzdü, gerçek bir uzun olmadan bu kadar iyi savunma yapan bir takım yarattı. Kısalardan da nispeten Lu Dort hariç istikrarlı bir katkı alınıyor. Shai'nin atladığı seviyede bence coach'ın da etkisi büyük. Mükemmel bir video olmuş, emeklerinize sağlık.

  13. takımlar draft edilmemiş oyuncuları istedikleri gibi kadrolarına ekleyebiliyorlar mı bu konuda bir kısıtlama var mı?

  14. Merhabalar, Alperen’in triple-double yapan en genç pivot olması Türk spor tarihinin en büyük olayı, başarısı mıdır?

  15. Westbrook için ligin en kötü kontratlı oyuncu diyordunuz şimdi en iyi 6.adamı diyecektiniz neredeyse..

  16. Fastbreak sorusu: Hakemler demişken NBAde gecen bi maçı izlerken Koreli hakem gördüm bu trend devam edip butun dunyadan kaliteli hakemler NBA'de gorev alabilir mi yoksa bu bi istisna mi? Başka örnekleri var midir bu durumun?

  17. Fast break sorusu: Hakemleri genelde eleştiriyoruz ( haklı olarak) performansından memnun olduğunuz hakemler var mıdır?

  18. Bu soru ikinize abi, gece maçlarında yayın öncesi fiziksel ve zihinsel olarak yayına nasıl hazirlaniyorsunuz? Uyku, stüdyoya 2 saat önceden gelme, yayin esnasinda kahve icmek vs hatta stüdyoda yayin öncesi uyumak gibi? Detayli aciklarsaniz sevinirim:)

  19. Salam! Mvp seçimlərində hər 2 aparıcının Doncici 1ə seçmələri doğru deyil.Mvp mütləq Durantla Jokicdən biri olmalıydı👈Mənim seçimim Jokic oldu Mvpdə. Zatən Kaan Kuralda Jokic haqda fikrimi söylədi proqramda.

Write A Comment