Mastodon
@Milwaukee Bucks

Cedi Osman’ın Milwaukee Bucks Maçı Performansı | 22.1.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

Cedi Osman Highlights ve Bucks

#cediosman

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalımks

29 Comments

  1. Özellikle 2. çeyrekte çok güzel bir oyun zekası ortaya koymuş, şimdi sıra diğer maç güzelinden bi 0 sayı atmakta.

  2. Kişisel performans değerlendirdiğimde Alperen olsun Cedi olsun İyi oynadıklarını maçlarda mutlaka takımın kazanması benim için en büyük kriter. Çünkü rakip takım 15-20 sayı gibi önde olup kazanma içgüdüsü havası oluştuğunda sizin tuttuğunuz sporcu mutlaka rahat ve kolay oynama şansı ile oynuyor . Bu da performans açısından yanıltıcı oluyor.

  3. 22 dk Kabul edilebilir bir süre. 9-10 dk süre verecekse kabullenme Cedi. Koç adam mı seçiyor nedir ? Cedi ye az süre verince keline şaplak atasım geliyor koçun 🤓 Takıma katkısı daha fazla okoro ve Stevens üvey evladı mıdır nedir anlamadım 🤷🏻‍♂️

  4. Sezonun 6. adamı olmaya aday bu çocuk. Basketbolunun en olgun çağını yaşıyor. Oyunu okuması, yönlendirmesi, oyun içerisindeki patlayıcılığı hemen hemen kusursuz. NBA içerisinde her takımın isteyebileceği bir oyuncu profili. Ancak o, Cavaliers efsaneleri arasına girme yolunda ilerliyor.

  5. Cedi stresli stresli maç izlettiriyorsun. Kaçırdığın zaman utanıyorum sıkılıyorum. Attığın zaman gururlanıyorum. Hep böyle oyna temiz oyna strese sokma bizi. Alpereni izlerken bugün sıçsada bir şey olmaz diyorum mesela rahat izliyorum ama senin hakkın kalmadı germe adamı !

  6. Gecen sezonu takip edenler bilir Cedi çok iyi oynadığı sezonda playoflara yakın kesilip playoflardada oynamadı sayılır cavs bunun acısını çekti ve çok sevindim başarısız olduklarına belki Cedi oynasada başarısız olabilirlerdi ama bu sezondaki gibi cediye bu kadar az süre verilmesi yine doğru değil genelde o olmadığı zamanlar ondelerse fark kapanıyor onu aliyorlar sıkışınca yine acaip bı durum bence ondan daha kötü adamlara oncelik veriyor koç

Write A Comment