Mastodon
@Houston Rockets

Alperen Şengün’ün Toronto Raptors Maçı Performansı | 4.2.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

Alperen Sengun Highlights vs Raptors

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

#alperensengun

41 Comments

  1. 6:12 serbest atısı kacırdıktan sonra verdiği tepki ve ettiği küfür =)) klasik türk erkeği :DDDd fdklfdfşlkd

  2. Kenyon Martin'midir nedir o eleman nasıl sıçrıyor abi öyle trambolinsiz 2 metre😁😂

  3. 5:50 'deki hücum Alperen'in ne kadar sağlam bir temele sahip olduğunu özetler nitelikte.

  4. Alpi'nin iyi Houston'in kötü olduğu bir maç oldu. Alpi asistleri yine ön plandaydı. Ger pasında esnetik ve zeka dolu.

  5. İkili sıkıştirmalar, sert mudahaleler, verilmeyen fauller 🙂 Alperen e playoff fragmani yaşattilar. Boyle böyle pişiyor bizim evlat. Güzel sınav vermiş. Geri adim atmamiş. Helal sana.

  6. Şengün'e özel savunma stratejisi geliştirmiş adamlar …. Baya iyi bi maçtı , Alpimi iyi yordular.

  7. koç oyunu çözememiş boyalı alana giren şengünün önüne 3 savunmacı çıkıyor. topu içeri çekip dışarıdaki oyuncu ile 3lük denemeliydi. böylece şengünü yeri geldiğinde bırakmak zorunda kalacak oyuncular olacak böylece daha kolay oyun çıkabilirlerdi.

  8. Alperen Tebrikler. Double Double larına alıştık artık. Kendini geliştiriyor ve müthiş asistler yapıyor çok keyifli

  9. Shen-Gun the Big Gun……..on his way to maturation as a baby jokic; slowly but surely!👍

  10. Bunu çaylaklara mı yapıyorlar bilmiyorum ama özetten gördüğüm kadarıyla Alperen'e faul yapınca nasıl olsa çalmıyorlar diyerekten rakip devamlı kasıtlı vuruyor gibi görünüyor Alperen'e. Şunun artık bir düzelmesi lazım.

  11. Zamanında basketbol sahasının etrafında 80 tur koşabildiğim zamanlarda, forvet pozisyonda oynadığımda nefessiz kalırdım çizilen setlerde. Houston forvetleri benchte maç izliyorlar sanki top Alperene geldiğinde. Adamlar terlemiyor bile :)) Bu Silas hiç mi set çizmiyor ? Ben bile izlerken 10 20 farklı set kurgulayabiliyorum kafamda. Savunmanın odağı bile değişmiyor ama olması gereken kafaları karışmış şimdi ne olacak acaba bilinmezliğine kapılmış olmaları gerek. Top kime gidecek, hangi forvet yanıltıyor, hangisi gerçekten penetre ediyor, içeriden mi hücum dışarıdan mı , son topu kim kullanacak? vs vs… Sonuç, 5 v1 Alpereni durdur tamam. Bu kadar yetenekli bir oyuncu ile ancak bu kadar kısır olabilir bir takım.

  12. Sarper'den de bir Video geldi ama Adem Bona'nin Videolarini neden yayinlamiyorsun Kral ?

  13. Rakipler Alpi'nin farkında takımda en fazla sayı atmasa da genelde oynadığı süre içerisinde en fazla verimlilik puanına sahip oluyor. Bu durumda da Houston'u yenmek için savunmada ve hücumda Alperen üstüne oynuyorlar. Bununla başa çıkmak bazen o kadar zor oluyor ki kolay atışlar dahil kaçıyor. Dikkat ederseniz bu yıpranmadan dolayı maç başında daha çok sayı atıyordu. Bu maçta tam bir Yıldız gibi oyun sonunda daha fazla kendisini göstermiş. Takımda Eric Gordon dahil maçı kazanıp kaybetmemeyi önemsemeyen çok oyuncu var. Alpi sadece rakipleriyle değil bu mantaliteye sahip takım arkadaşlarıyla da baş etmek zorunda…

Write A Comment